Wat is een RoomRaccoon "sandbox"?

Gewijzigd op Di, 30 Jul om 5:23 AM

Wat is een Sandbox?

Een RoomRaccoon "sandbox" is een aparte omgeving waarin je kunt experimenteren, testen en leren over onze software zonder dat dit invloed heeft op de live omgeving. Deze speciale ruimte stelt je in staat om veilig nieuwe functies, configuraties en setups te verkennen, zodat je de volledige mogelijkheden van RoomRaccoon leert kennen zonder enig risico voor je werkelijke gegevens of activiteiten.

Een sandbox aanvragen

Om toegang aan te vragen tot een RoomRaccoon sandbox, neem je contact op met onze Customer Support. Wij maken dan je sandbox account aan en begeleiden je door de toegang voor de eerste keer.

Toegang tot je Sandbox

BELANGRIJK: Dit account heeft een Premium abonnement, met alle beschikbare upgrades, waardoor je de vrijheid hebt om te testen en te experimenteren met alle functies die RoomRaccoon biedt.

Praktijkvoorbeelden van het gebruik van een SandBox

Hier zijn enkele praktische scenario's waarbij een zandbak enorm nuttig kan zijn:

1. Nieuwe functies testen:

• Voordat je nieuwe functies uitrolt naar je hele team, gebruik je de sandbox om te begrijpen hoe ze werken en hoe ze je werkzaamheden kunnen beïnvloeden.

1. Nieuwe medewerkers trainen:

• Een sandbox biedt een risicovrije ruimte voor nieuwe medewerkers om de software te leren kennen.

• Voorbeeld: Nieuwe medewerkers kunnen oefenen met boekingsbeheer en rapportage zonder bang te hoeven zijn om fouten te maken in de live omgeving.

1. Experimenteren met configuraties:

• Vrij experimenteren met verschillende configuraties en instellingen om de meest efficiënte manier te vinden om RoomRaccoon te gebruiken.

• Voorbeeld: Het uitproberen van verschillende prijstypes en kamerconfiguraties om te zien welke het beste werkt voor jouw accommodatie.

1. Problemen repliceren voor ondersteuning:

• Wanneer je tegen problemen aanloopt, kun je deze repliceren in de sandbox om problemen te diagnosticeren en op te lossen zonder je live activiteiten te verstoren.

• Voorbeeld: Als er een probleem is met het uitgeven van een factuur, kun je meerdere facturen maken in de sandbox zonder dat dit invloed heeft op je rapportages of boekhouding.

Door een sandbox-omgeving aan te bieden, zorgt RoomRaccoon ervoor dat je het meeste uit onze software kunt halen op een veilige, risicoloze manier. Of je nu nieuwe functies test, medewerkers inwerkt of problemen oplost, de sandbox is een waardevol hulpmiddel voor het maximaliseren van je efficiëntie en effectiviteit met RoomRaccoon.