Arrangement vertonen op factuur

Gewijzigd op Mon, 21 Nov 2022 om 11:59 AM

Heb je een arrangement? Je kunt kiezen of je deze uitgesplitst op de factuur wilt zien staan of dat de add-on bij de prijs zit inbegrepen.

• Navigeer links bovenin en klik op het kamersleuteltje.

• Open de prijstype waarbij de add-on aan gekoppeld is.

• Wanneer je het tarief hebt geopend zie je aan de rechterzijde het arrangement gekoppeld staan.

• Maak hier je keuze of je arrangement (in dit geval het 4-gangen diner) los op de factuur wilt vertonen of als arrangement wilt vertonen