Het betaalverzoek document

Gewijzigd op Di, 16 Jul om 1:46 PM

In dit artikel vindt je meer uitleg over het betaalverzoek document en hoe je deze moet instellen.

Een betaalverzoek is een document dat naar gasten kan worden gestuurd met het verzoek om een openstaand bedrag op hun reservering te betalen. Met een Payment Service Provider (PSP) kun je gasten vragen online te betalen voor een deel of het volledige bedrag.

Het betaalverzoek versturen

Verzend een document met een betaalverzoek wanneer je volledige of gedeeltelijke betalingen van de reservering wenst, zodat de gasten hun credit- of debitcard kunnen gebruiken om te betalen.

Het document instellen

1. Navigeer naar Documenten > Instellingen
  2. Scroll naar het betaalverzoek document en selecteer '+ nieuw document toevoegen'
  3. Vul de correcte naam in voor het document (dit zal ook het onderwerp zijn van de email).
  4. Vul eventueel jouw aangepaste inhoud in als je nog details wilt toevoegen aan de tekst.
  5. Opslaan.