Een betaling starten op het RaccoonPay pinapparaat

Gewijzigd op Do, 25 Jul om 10:23 AM

Er zijn twee manieren om betalingen te doen met het RaccoonPay pinapparaat: vanuit de reservering of in het RaccoonPay Dashboard. De methodes hebben hun eigen stappen te volgen, die worden uitgelegd in dit artikel.

Hoe activeer ik een betaling vanuit de reservering?

1. Navigeer in de reservering naar de hoek rechtsonder in het scherm. Open het tabblad pinapparaat in de sectie Betalingen.

2. Vul het bedrag in dat je in rekening wilt brengen en klik op de groene knop BELAST PINAPPARAAT.

3. Het ingevoerde bedrag zal op het apparaat verschijnen. De gast kan vervolgens betalen met de gewenste betaalmethode.

4. De betaling zal binnen enkele momenten in de reservering en het RaccoonPay Dashboard verwerkt worden.

Hoe activeer ik een betaling via het RaccoonPay Dashboard?

1. Ga naar het Betalingen module en blijf op het RaccoonPay tabblad.

2. Aan de linkerzijde van het scherm in de sectie pinapparaat betaling voer je het gewenste bedrag in. Klik op de groene knop om de betaling te activeren.

3. Het ingevoerde bedrag zal op het apparaat verschijnen. De gast kan vervolgens betalen met de gewenste betaalmethode.

LET OP: Betalingen via het RaccoonPay Dashboard zijn niet aan een reservering gekoppeld, waardoor ze alleen in het Dashboard zullen verschijnen. Voor deze betalingen is een factuur uitgeven ook niet mogelijk.

Goed om te weten

Om een betaling aan een grijze kamer te koppelen om deze te factureren, volg svp de stappen in de volgende artikelen: